Lirik Padang bulan – Ahbabul Musthofa (Habib Syech)

Ahbabul%20Musthofa

Padang Bulan – Ahbabul Musthofa (Habib Syech)
اللهم صل وسلم على * سيد ناومولانا محمد #
عددمافى علم الله صلاة * دائمة ب دوام ملك الله #
(Allahumma sholli wa sallim ‘ala * Sayyidina wa maulanaa Muhammadin)2x
(‘Adada maa fii ‘lmillahi sholatan * Daaimatan bidawaami mulkillahi)2x

(Padang bulan.. padange koyo rino… Rembulane sing ngawe-awe) 2x
Ngelengake ojo turu sore-sore…
(Kene tak ceritani,,, kanggo sebo mengko sore…)2x

                (Iki dono, ojo lali lungo ngaji,,, takon marang kai guru kang pinuji)2x
                Enggal siro, ora gampang kabujuk syetan…
                (in syaa Allah,, kito menang lan kebegjan)2x

(Lamun wong tuwo,, lamun wong tuwo, keliru mimpine… ngalamat bakal, ngalamat bakal getun burine…)2x
Wong tuwo  loro.. kundur ing ngarso pengeran…
(Anak putune, rame-rame rebutan warisan…)2x
Back to #

(Wong tuwo loro, ing jero kubur anyandang susah.. Sebab mirsani putra putrine ora                 ngibadah…)2x
Kang den arep-arep,, yoiku turune rohmat…
( Jebut kang teko – jebul kang teko nambahi fitnah…)2x

(Jaman kepungkur, ono jaman jaman buntutan.. esuk-esuk rame-rame luru ramalan…)2x
Gambar kucing dikiro gambar macan…
(Bangi di puter ser ser,,, metu wong edan)2x

                (Kurang puas- kurang puas, luru ramalan,, wong ora waras ee dadi takonan…)2x
                Kang ditakoni podo guyu cekaka’an…
                (Jebul kang teko wes ketularan…)2x

Back to #

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *