Competence Test 4 Kunci jawaban Bahasa Inggris Kelas V Persada

Kunci jawaban Bahasa Inggris Kelas V Persada
Kunci jawaban Bahasa Inggris Kelas V Persada

Competence Test 4 Kunci jawaban Bahasa Inggris Kelas V Persada

(Teks berikut untuk soal nomor 15.)

Putri’s hobby is doing sports. She works out regularly. Every Sunday morning and Thursday afternoon, she goes jogging in the city park. Putri also plays basketball every Wednesday and Friday afternoon. She works out to keep her body healthy.

Kunci jawaban Bahasa Inggris Kelas V Persada
Kunci jawaban Bahasa Inggris Kelas V Persada
  1. The girl is ….

    1. Puti

    2. Puri

    3. Putra

    4. Putri

      Answer: d. Putri

  2. Putri likes doing ….

    1. sport

    2. study

    3. eating

    4. swimming

      Answer: a. sport

  3. Putri goes jogging in the city park every

    ….

    1. Sunday and Monday

    2. Sunday and Thursday

    3. Sunday and Tuesday

    4. Sunday and Saturday

      Answer: b. Sunday and Thursday

  4. Every Wednesday and Friday afternoon, Putri plays ….

    1. football

    2. tennis

    3. basketball

    4. baseball

      Answer: c. basketball

  5. She does these activities to keep her body

    ….

    1. healthy

    2. sick

    3. tired

    4. bored

      Answer: a. healthy

  6. Tiana works as doctor assistant, she is a ….

    1. nurse c. patient

    2. waitress d. cook

      Answer: a. nurse

  7. Stella was brought to the hospital by an

    ….

    1. train

    2. ambulance

    3. wheelchair

    4. prescription

      Answer: b. ambulance

  8. “I go jogging every Sunday and Thursday.” Ayu said.

    Ayu goes jogging … a week.

    1. once c. three times

    2. twice d. four times

      Answer: b. twice

       

      Z
      9kA

       

  9. We need a … to measure our temperature. a.

    b.

     

    9kA

     

      1.  

         

        9kA

         

      2.  

     

    Z

     

    Answer: a.

  10. She is a paediatrician.

    Paediatrician in Indonesian means ….

    1. dokter gigi c. dokter anak

    2. dokter bedah d. dokter mata

      Answer: c. dokter anak

  11. Ika feels pain in her ear. She has an ….

    1. fever

    2. eyesore

    3. stomachache

    4. earache

      Answer: d. earache

  12. The suitable letters are … and ….

    C

    R

    C

    H

    1. U and T

    2. U and S

    3. U and G

    4. U and D

      Answer: a. U and T

  13. The doctor gave me a medical ….

     

    Z

     

    1. receipt c. prescription

    2. recipe d. note

      Answer: c. prescription

  14. Eating spicy food makes me have ….

     

    2QAA

     

    1. toothache

    2. headache

    3. earache

    4. stomachache

      Answer: d. stomachache

  15. To measure body temperature, we use a ….

     

    Z

     

    1. microscope c. syringe

    2. stethoscope d. thermometer

      Answer: d. thermometer

  16. I feel pain in my tooth. I have a ….

    1. headache

    2. earache

    3. stomatchahe

    4. toothache

      Answer: d. toothache

  17. Mirna : What do you feel? You look so pale.

    Hafla : I feel pain in my head. I have a ….

    1. headache

    2. earache

    3. stomachache

    4. toothache

      Answer: a. headache

  18. Firman has got a toothache. He goes to see a ….

    1. dentist

    2. surgeon

    3. nurse

    4. security

      Answer: a. dentist

  19. I’ve got a ….

     

    2QAA

     

    1. sore throat

    2. sore neck

    3. throat sore

    4. neck sore

      Answer: a. sore throat

  20. He cuts her finger. He should put a … on.

 

2QAA

 

a.

 

9kA

 

b.

 

2QAA

 

c.

 

9kA

 

d.

 

2QAA

 

Answer: c.

B. Answer the following questions correctly.

(Jawablah pertanyaan-pertanyaan berikut dengan tepat!)

 

Z8tJ5iqhp0GQpVWPj46ev2TVz0t1feOLJJ14vimJl3965phtDe+biw4AA8D+0RMBwqa8DbwAAAABJRU5ErkJgggAA

 

This text is for questions number 1 to 5.

(Teks berikut ini untuk soal nomor 15.)

My name is Abigail. My hobby is doing sports. Every Sunday morning, I go to swimming pool for swimming. I also play badminton every Wednesday and Friday afternoon. This afternoon, I eat chocolate. My tooth is uncomfortable. I have got a toothache. My father takes me to dentist. The dentist gives me some medicine.

 

  1. What is the Abigail’s hobby?

    Answer: Abigail’s hobby is doing sports.

  2. What does Abigail do on Wednesday and Friday afternoon?

    Answer: He plays badminton every Wednesday and Friday afternoon.

  3. What does Abigail eat this afternoon?

    Answer: This afternoon, he eats chocolate.

  4. Where does Abigail’s father take him?

    Answer: His father takes him to dentist.

  5. What does the dentist give him?

Answer: The dentist gives him some medicine.

Remedial

 

wDD58L2Y5rOvwAAAABJRU5ErkJgggAA

 

Answer the following questions correctly.

(Jawablah pertanyaan-pertanyaan berikut dengan tepat!)

  1. What is it?

     

    2QAA

     

    Answer: Wheelchair.

  2. Who is he?

     

    Z

     

    Answer: Doctor.

  3. A hospital is a place where sick people get a treatment. Hospital in Indonesian means ….

    Answer: Rumah sakit.

  4. Rizal’s got a His temperature is very hot.

    Answer: fever

  5. John feels cold and sneezes all the time. He gets ….

Answer: flu

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *